Equipaments

El FabLab d’ Xnergic – Tecnocampus posa al teu abast una sèrie d’espais i equipaments per que puguis planificar, preparar i executar el teu projecte. Mitjançant aquesta secció pots sol·licitar els diferents equipaments.

Assessorament TR

A través del FabLab es dóna recolzament i acompanyament al desenvolupament de Treballs de recerca enfocats en l’àmbit tecnològic o en el desenvolupament d’un producte. Dintre d’aquest espai, els joves que necessitin un assessorament tècnic i/o convertir el seu projecte en tangible ho podran fer possible, amb el suport d’un tutor integrant a la comunitat Xnergic.

Assessorament TFG

A través del FabLab es dóna recolzament i acompanyament al desenvolupament de Treballs de Final de Grau enfocats en l’àmbit tecnològic o en el desenvolupament d’un producte. Dintre d’aquest espai, els joves universitàris que necessitin un assessorament tècnic i/o convertir el seu projecte en tangible ho podran fer possible, amb el suport d’un tutor integrant a la comunitat Xnergic.

Assessorament prototip

A través del FabLab es dóna recolzament i acompanyament al desenvolupament de prototips que vulguin crear, tan empreses com qualsevol persona amb la inquietud i necessitat de confeccionar els seus propis productes, motllos, maquetes  entre infinitat d’altres coses que se’ls  puguin ocorre, amb el suport d’un tutor integrant a la comunitat Xnergic.at Xnergic.

Realització de projectes amb la Talladora làser

Al FabLab disposem d’una talladora làser que es pot fer servir tant per tallar com per gravar i així realitzar qualsevol tipus de projecte sobre fusta, metacrilat… Per fer-la servir, utilitzem un programari específic que funciona amb vectors.

Impressió de projectes amb Impressores 3D

Disposem de 3 impressores 3D que imprimeix qualsevol tipus de  forma. Contem amb diverses persones amb els coneixements adequats per ajustar els paràmetres per imprimir amb la màxima qualitat possible, posteriorment diverses eines et permeten polir la forma i imperfeccions per tenir la peça desitjada..